Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th May 2009, 09:42
Ovidiu Ovidiu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,269
Thanks: 84
Thanked 25 Times in 21 Posts
Default got an empty email from root

this morning I found the following email from root:

Code:
Return-Path: <root@h1550830.stratoserver.net>
Received: from localhost (localhost [127.0.0.1])
     by h1550830.stratoserver.net (Postfix) with ESMTP id 8F8182E6021F
     for <postmaster@web-designerz.de>; Wed, 6 May 2009 07:00:02 +0200 (CEST)
X-Virus-Scanned: Debian amavisd-new at h1550830.stratoserver.net
X-Amavis-Alert: BAD HEADER SECTION, MIME error: error: unexpected end of
     header
X-Spam-Flag: NO
X-Spam-Score: 3.644
X-Spam-Level: ***
X-Spam-Status: No, score=3.644 tagged_above=3 required=4 tests=[AWL=-3.646,
     EMPTY_MESSAGE=0.607, MISSING_HB_SEP=2.5, MISSING_SUBJECT=1.285,
     NO_RELAYS=-0.001, TVD_SPACE_RATIO=2.899]
Received: from h1550830.stratoserver.net ([127.0.0.1])
     by localhost (h1550830.stratoserver.net [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
     with ESMTP id f33Oj3Pfox1Z for <postmaster@web-designerz.de>;
     Wed, 6 May 2009 07:00:02 +0200 (CEST)
Received: by h1550830.stratoserver.net (Postfix, from userid 0)
     id F3CF92E60229; Wed, 6 May 2009 07:00:01 +0200 (CEST)
Message-Id: <20090506050001.F3CF92E60229@h1550830.stratoserver.net>
Date: Wed, 6 May 2009 07:00:01 +0200 (CEST)
From: root@h1550830.stratoserver.net (root)
To: undisclosed-recipients:;
Subject: [spam]
I'll look at my cron jobs and see if anything should run at 7am otherwise, will check mail log. Any other hints what this could be?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting up a new server - Suse 11.1 londonman Server Operation 34 10th April 2009 14:16
Missing Email dayjahone General 7 30th June 2008 16:29
Postfix email server problems Access denied 554 554 5.7.1 state 14 AceRimmer Server Operation 4 19th June 2008 15:36
Add Webmin to the system sushestvo Installation/Configuration 44 21st August 2007 17:52
cannot connect to ispconfig guidovanh Installation/Configuration 22 3rd March 2006 20:52


All times are GMT +2. The time now is 17:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.