Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Kernel Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd March 2009, 08:45
perfectpol7 perfectpol7 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 79
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default need to install nvidia drivers

I have a Nvidia Quadro card installed on my pc and i need to install the drivers for it. I am running fedora 10. I tried to install the drivers from the nvidia cd but having a error message that pre-compiled kernel need to be upgraded or different.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd March 2009, 19:11
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

How exactly did you try to install the drivers, and what was the exact error message?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 1st May 2009, 04:00
ibf756 ibf756 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Do you have the correct kernel source package installed in the proper directory? You have to have the kernel source installed so it can build a driver. You will probably get a warning that your gcc compiler isn't the same as the one that compiled the kernel, but it is probably safe to ignore that if you gcc is a recent version it will probably be backward compatible for the most part. I ignored it and I have seen any problems yet. The openGl seem to work fine. (I have a laptop with NVidia 7150M)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install failure -- Apache 1.3 missing? Allen15 Installation/Configuration 11 24th February 2009 09:53
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 10:46
NVIDIA 520 MCP Drivers adolfo Installation/Configuration 2 15th July 2007 08:01
Dumb Question (Install Drivers) johntp Installation/Configuration 1 29th December 2006 17:20
Custom Kernel and Installing nVidia Drivers (Xandros) neu2linux Suggest HOWTO 0 6th October 2005 15:33


All times are GMT +2. The time now is 04:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.