Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th April 2009, 09:32
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default Server reached MaxClients setting

Hi guys,

how can I solve this problem? The websites are so slow.

[Mon Apr 27 22:53:55 2009] [error] server reached MaxClients setting, consider raising the MaxClients setting


Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Server, postfix, gmail relay sjau Server Operation 3 14th December 2010 18:20
procmail problem - mail delivery Lobanak Installation/Configuration 4 1st March 2009 22:24
Apache LoadBalanced, Ldirector. eterzella HOWTO-Related Questions 6 7th February 2009 15:43
Connection dropped by IMAP server gublym Server Operation 5 23rd January 2009 09:47
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04


All times are GMT +2. The time now is 23:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.