Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 27th April 2009, 17:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by champs View Post
Back to the problem, the Gallery install has overwriten my /etc/apache2/sites-enabled and sites-available to point web traffic to /var/www/clients/client1/webs/web1/
Did it overwrite or delete the directories, or files within the directories?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird bahavior with "ghost" subdomains Norman General 1 16th March 2008 14:40
Something weird in mail.info bswinnerton Installation/Configuration 4 3rd February 2008 16:42
Need help ISPConfig and NAT weird domain problems nightshade2109 Installation/Configuration 11 16th November 2006 14:49
Re: Weird Thing with PHP bccisp01 Installation/Configuration 7 15th September 2006 19:43
Weird Install Heroin Installation/Configuration 31 29th January 2006 03:33


All times are GMT +2. The time now is 06:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.