Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 27th April 2009, 18:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by champs View Post
Back to the problem, the Gallery install has overwriten my /etc/apache2/sites-enabled and sites-available to point web traffic to /var/www/clients/client1/webs/web1/
Did it overwrite or delete the directories, or files within the directories?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 28th April 2009, 10:15
champs champs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Did it overwrite or delete the directories, or files within the directories?
As far as I can tell, it overwrote the sites-enabled and sites available to point at a new directory..... but it did delete the entire /var/www/www.mydomain.com and it's contents, and then made a symbolic link by the same name which also points to /var/www/clients/client1/web/web1

I am considering deleting the contents of /var/www and then re-installing ISPConfig.
Reply With Quote
  #13  
Old 29th April 2009, 11:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Can you post the outputs of
Code:
ls -la /etc/apache2/
and
Code:
ls -la /var/www/
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 29th April 2009, 12:02
champs champs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Couldn't cut and paste sorry
Attached Images
 
Reply With Quote
  #15  
Old 30th April 2009, 15:41
champs champs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Bump...........
Reply With Quote
  #16  
Old 30th April 2009, 17:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

It's looking ok to me. What exactly is the problem?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #17  
Old 1st May 2009, 10:07
champs champs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Everything stopped working.....

The entire contents of /var/www/www.mydomain.com/web/ was deleted and the directory was changed to a sym link

Is the site supposed to be in /var/www/clients/client1/web3 ?
Reply With Quote
  #18  
Old 1st May 2009, 18:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by champs View Post
Is the site supposed to be in /var/www/clients/client1/web3 ?
Yes. Do you see the contents of your site in that directory?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #19  
Old 2nd May 2009, 02:06
champs champs is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 25
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Yes. Do you see the contents of your site in that directory?
No... The location is empty....

I built up the site in /var/www/www.mydomain.com/web/

It all worked but gallery seems to have deleted everything... confused... reinstall and start again
Reply With Quote
  #20  
Old 2nd May 2009, 10:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,796
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
 
Default

Yes, you should do e reinstall of your system. by the way, do not use debian packages to install systems like gallery 2 or cms systems on your server as the debian packages are not made for hosting servers with multiple websites. Instaed you should install the tar.gz versions of the scripts into the website directories.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
champs (2nd May 2009)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird bahavior with "ghost" subdomains Norman General 1 16th March 2008 15:40
Something weird in mail.info bswinnerton Installation/Configuration 4 3rd February 2008 17:42
Need help ISPConfig and NAT weird domain problems nightshade2109 Installation/Configuration 11 16th November 2006 15:49
Re: Weird Thing with PHP bccisp01 Installation/Configuration 7 15th September 2006 20:43
Weird Install Heroin Installation/Configuration 31 29th January 2006 04:33


All times are GMT +2. The time now is 05:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.