Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th April 2009, 06:22
darkscythe002 darkscythe002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with installing ispconfig

hi, i'm having a problem with installing/setting up ispconfig. i went to the guide for setting up fedora 8, and then at the end setting up ispconfig. i got all the way down to the part where you have to enter information for mysql. when i tried to enter the password, i tried to enter one for about 15 min or so. after that i decided to ctrl z and try to fix the password for it by resetting the password for mysql, which i was successful in doing. however, when i deleted the install_ispconfig directory like it said to do, and then re running the setup, the only questions i was able to answer was what language i wanted to do the setup in, and then it would say that it's installed. the problem is that i didn't get to finish answering the questions, and now i don't know what to do to get the info for them, so i was never able to put a http or https interface for it. is there a way for me to uninstall ispconfig and reinstall it to where i can answer those questions, or is there another way that i can input that information that i missed (basically the whole paragraph starting at please enter your mysql server)? there are other errors that show up throughout it installing, but i think that's b/c i didn't put in the info to those questions.

Last edited by darkscythe002; 25th April 2009 at 07:39.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig shared ip problem zinovsky General 6 27th October 2008 13:18
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 01:30
Problems with installation on openSUSE 10.2 douglaslopezt Installation/Configuration 3 24th August 2007 23:04
Problem Installing ISPConfig on a Debian System xyhfna Installation/Configuration 17 6th February 2007 15:09
email/ftp problem after moving ispconfig mystix Installation/Configuration 3 14th September 2006 20:41


All times are GMT +2. The time now is 11:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.