Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 24th April 2009, 16:42
wxman wxman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 189
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default ISPConfig stopped working after update

I ran aptitude update then aptitude safe-upgrade on a new server I'm building, and completely lost ISPConfig. I can't get Apache to start anymore either from the command line. When I try I get:
Code:
[error] VirtualHost *:80 -- mixing * ports and non-* ports with a NameVirtualHost address is not supported, proceeding with undefined results
I found one post here showing this error, http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=31803. Till's response is to edit the "apache default host file". Where is the apache default host file on an ISPConfig 3 install, and what needs to be changed?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CentOS 5, cannot update ISPConfig badran General 6 9th August 2008 17:37
ISPConfig update reset the whole database ehsan General 8 27th May 2008 09:50
ISPConfig stopped writing new webs to vhosts grandpagenocide Installation/Configuration 5 20th March 2008 02:14
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 09:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.