Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd April 2009, 18:11
shackdie shackdie is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ayuda politica spam no funciona / help policy spam not working

el filtro normal funcionaba ,pero como queria mas seguiridad lo pase a Trigger happy desde ese cambio no me filtra ni me marca como spam absolutamente nada , por favor ayuda..
................


the normal filter worked, but wanted more security passes since Trigger happy that I did not change filters or spam me anything, please help ..

................
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu 8.04 Spamsnake - all SA scores 0.00 Thomas_Powers HOWTO-Related Questions 23 24th June 2008 18:37
Spam strategy "reject" not working bersi General 1 26th February 2008 08:23
Spam and virus filter stopped working Bvdwiel Installation/Configuration 5 11th February 2008 17:17
Spam Filter possibly not working correctly wmrwl HOWTO-Related Questions 3 28th October 2006 19:00
Upgrade from 2.2.0 to 2.2.1 successful but SSL and IMAP stopped working teleriddler Installation/Configuration 8 29th April 2006 15:25


All times are GMT +2. The time now is 01:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.