Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 21st April 2009, 11:16
Cracklefish Cracklefish is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 95
Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Apache not displaying multiple sites.

This is a install on a virgin machine running Opensuse 11.1 using the latest Perfect Server script.

With the first site installed its home page displays.

When site 2 is installed it still shows site 1s home page.

The contents of sites-available and sites-enabled look normal all the docroot, servername and directory statements are correct.

On restarting Apache I get a "[warn] Default_VirtualHost overlap on port 80, the first has precedence"
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig3 Multiple Sites (Domains) in one Server dcarlos General 29 11th September 2009 22:59
ISPCONFIG 3 - Multiple Sites on the same IP? astewart Developers' Forum 3 28th October 2008 16:32
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 21:58
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 16:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 01:45


All times are GMT +2. The time now is 01:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.