#1  
Old 10th April 2009, 04:45
dbrodet dbrodet is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Squirrelmail error

Hi,

I just installed the virtual-users-domains-postfix-courier-mysql-squirrelmail-fedora-10

When I tried to login from Squirrelmail web-interface I got this errror:

ERROR: Connection dropped by IMAP server.

Could somebody help me??
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th April 2009, 13:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
Default

Any errors in your mail log? Did you send a welcome email to that account?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 18th April 2009, 20:49
dbrodet dbrodet is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is what on my maillog file

[root@linserver1 log]# cat maillog
Apr 18 14:44:50 localhost imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Apr 18 14:44:50 localhost imapd: chdir gorospe.whyi.org/agorospe/: No such file or directory
Apr 18 14:44:50 localhost imapd: agorospe@gorospe.whyi.org: No such file or directory
Reply With Quote
  #4  
Old 19th April 2009, 16:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
 
Default

Did you send a welcome email to that account?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LB1 Not Taking Over Shared IP Using Heartbeat 2.1.3 On FC10 64Bit asyadiqin Installation/Configuration 5 11th February 2009 20:11
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 21:42
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 03:38
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 18:07
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 4th October 2005 23:53


All times are GMT +2. The time now is 23:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.