Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th April 2009, 00:50
CarbonCopy CarbonCopy is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 52
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Postfix not responding to telnet

Well, this setup just isn't working for me. As you can see in my title, Postfix does not respond to telnet -l sshadmin localhost 25

One question I have right off the bat is, should my host name be smtp.sabotix.com (My mx record is set to that) or sabotix.com? I've tried both, neither seem to work.

/etc/postfix/main.cf:
Code:
Removed by user
netstat -tulp
Code:
[root]/ # netstat -tulp
Active Internet connections (only servers)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address             State       PID/Program name
tcp        0      0 *:mysql                     *:*                         LISTEN      16965/mysqld
tcp        0      0 -.privated:pop3 *:*                         LISTEN      17163/couriertcpd
tcp        0      0 -.privated:imap *:*                         LISTEN      17564/couriertcpd
tcp        0      0 -.privated:http *:*                         LISTEN      15495/httpd
tcp        0      0 *:ftp                       *:*                         LISTEN      32568/proftpd: (acc
tcp        0      0 *:telnet                    *:*                         LISTEN      17462/xinetd
tcp        0      0 *:smtp                      *:*                         LISTEN      17628/master
tcp        0      0 *:ssh                       *:*                         LISTEN      32744/sshd
MySQL mail table export
Code:
Removed By User
It is running
Code:
[root]/var/log # ps aux|grep postfix
root     17628  0.0  0.1   6688  1756 ?        Ss   17:47   0:00 /usr/libexec/postfix/master
postfix  17629  0.0  0.1   6800  1740 ?        S    17:47   0:00 qmgr -l -t fifo -u
postfix  17630  0.0  0.1   6744  1600 ?        S    17:47   0:00 pickup -l -t fifo -u
root     17717  0.0  0.0   3912   688 pts/1    R+   17:59   0:00 grep postfix
As you can see, I changed the quota to a big int to have larger quotas

/var/log/maillog and /var/log/debug and /var/log/messages are all empty

/etc/init.d/postfix start stop and reload all work fine

So why won't it respond in telnet (Or anything else)

I've also done everything in http://www.postfix-book.com/debugging.html and everything on my system seems OK, no idea what to do next, there is only so much Google can tell you

Last edited by CarbonCopy; 17th June 2010 at 03:44.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 17:39
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36


All times are GMT +2. The time now is 00:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.