Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th April 2009, 05:09
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default ISPCONFIG 3: Spamfilter bug

Hi all

Spamassassin do not regards at the receiver. If I have domain kyz.ch and have a user info there and somone sends a spam at info@kanuschule to the server for example it do it in the inbox at info@kyz.ch.

Whats going wrong?

admins
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bug: Change Client of DNS entry guenner Developers' Forum 1 12th April 2009 14:51
ISPConfig 2.2.24 | mailuser app bug? Hans General 19 4th August 2008 15:18
BUG: Forward email? edge General 3 1st June 2007 16:49
Possible BUG restoring a webpage mysql tables lost lyndros General 2 15th March 2007 16:41
Bug on ISP User DarkBen Installation/Configuration 4 24th October 2005 16:27


All times are GMT +2. The time now is 08:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.