Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th March 2006, 00:17
G7pro G7pro is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default another email problem

I have an email address that I am trying to connect to. It is a remote address not set up on our server. I am able to reply to his emails fine when he sends me one. But if I try to generate a new email to the same address it always fails. The only difference I see in the log other than that one fails, is that when I reply to his email it shows

"relay=mx.central.cox.net"

where as when I create a new email that fails it says

"relay=none"

any ideas on where I need to look for a solution to this? Let me know if you need other information.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
Email aliases problem rosa hsiao General 12 21st September 2006 17:01
email problem mkrumov Installation/Configuration 2 5th March 2006 19:56
Sending email problem andrew2603 Installation/Configuration 4 7th February 2006 04:36
Receiving Email and Username Problem dstme General 20 16th November 2005 10:33


All times are GMT +2. The time now is 15:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.