Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 7th March 2006, 20:32
mavgh1 mavgh1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default log mail

ps aux|grep sasl
root 6122 0.0 0.2 4060 1132 ? Ss 19:06 0:00 /usr/sbin/saslauthd -a pam
root 6174 0.0 0.2 4060 1176 ? S 19:06 0:00 /usr/sbin/saslauthd -a pam
root 6175 0.0 0.2 4060 1176 ? S 19:06 0:00 /usr/sbin/saslauthd -a pam
root 6176 0.0 0.2 4060 1176 ? S 19:06 0:00 /usr/sbin/saslauthd -a pam
root 6177 0.0 0.2 4060 1132 ? S 19:06 0:00 /usr/sbin/saslauthd -a pam
root 7773 0.0 0.1 1792 624 pts/1 R+ 19:52 0:00 grep sasl

log mail

Mar 7 20:26:05 server1 postfix/smtpd[8105]: connect from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:05 server1 postfix/smtpd[8105]: setting up TLS connection from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:05 server1 postfix/smtpd[8105]: TLS connection established from unknown[194.126.184.34]: TLSv1 with cipher RC4-MD5 (128/128 bits)
Mar 7 20:26:05 server1 postfix/smtpd[8105]: warning: unknown[194.126.184.34]: SASL LOGIN authentication failed
Mar 7 20:26:05 server1 postfix/smtpd[8105]: lost connection after AUTH from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:05 server1 postfix/smtpd[8105]: disconnect from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:06 server1 postfix/smtpd[8105]: connect from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:06 server1 postfix/smtpd[8105]: setting up TLS connection from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:06 server1 postfix/smtpd[8105]: TLS connection established from unknown[194.126.184.34]: TLSv1 with cipher RC4-MD5 (128/128 bits)
Mar 7 20:26:06 server1 postfix/smtpd[8105]: warning: unknown[194.126.184.34]: SASL LOGIN authentication failed
Mar 7 20:26:06 server1 postfix/smtpd[8105]: lost connection after AUTH from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:06 server1 postfix/smtpd[8105]: disconnect from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:07 server1 postfix/smtpd[8105]: connect from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:07 server1 postfix/smtpd[8105]: setting up TLS connection from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:07 server1 postfix/smtpd[8105]: TLS connection established from unknown[194.126.184.34]: TLSv1 with cipher RC4-MD5 (128/128 bits)
Mar 7 20:26:07 server1 postfix/smtpd[8105]: warning: unknown[194.126.184.34]: SASL LOGIN authentication failed
Mar 7 20:26:07 server1 postfix/smtpd[8105]: lost connection after AUTH from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:07 server1 postfix/smtpd[8105]: disconnect from unknown[194.126.184.34]
Mar 7 20:26:08 server1 imapd-ssl: Connection, ip=[::ffff:194.126.184.34]
Mar 7 20:26:08 server1 imapd-ssl: LOGIN, user=marius1, ip=[::ffff:194.126.184.34], protocol=IMAP
Mar 7 20:26:08 server1 imapd-ssl: Unexpected SSL connection shutdown.
Mar 7 20:26:08 server1 imapd-ssl: DISCONNECTED, user=marius1, ip=[::ffff:194.126.184.34], headers=0, body=0, time=0, starttls=1
Mar 7 20:26:08 server1 imapd-ssl: Connection, ip=[::ffff:194.126.184.34]
Mar 7 20:26:09 server1 imapd-ssl: LOGIN, user=marius1, ip=[::ffff:194.126.184.34], protocol=IMAP
Mar 7 20:26:09 server1 imapd-ssl: Unexpected SSL connection shutdown.
Mar 7 20:26:09 server1 imapd-ssl: DISCONNECTED, user=marius1, ip=[::ffff:194.126.184.34], headers=0, body=0, time=0, starttls=1
Mar 7 20:29:27 server1 postfix/anvil[8107]: statistics: max connection rate 3/60s for (smtp:194.126.184.34) at Mar 7 20:26:07
Mar 7 20:29:27 server1 postfix/anvil[8107]: statistics: max connection count 1 for (smtp:194.126.184.34) at Mar 7 20:24:50
Mar 7 20:29:27 server1 postfix/anvil[8107]: statistics: max cache size 1 at Mar 7 20:24:50
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not receiving any incoming mail. Jcorrea920 General 11 3rd April 2010 14:08
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 09:27
Problems with receiving mail Kieran General 8 26th February 2006 19:17
Postfix mail is held in queue indefinitely... squallbsr Server Operation 9 15th January 2006 20:13
postfix starts and stops why lhatle Installation/Configuration 2 21st December 2005 16:20


All times are GMT +2. The time now is 22:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.