Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th April 2009, 01:57
a02460 a02460 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 404 Error on only 1 site when accessing stats

I've got a weird issue here ... i've a total of 3 sites on the machine and 2 of them works fine (website and stats work fine). One of them gives a 404 error when trying to access stats but has no issue with the website, I've checked the stats directory and all the files are there, what gives? Please help.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Accessing web site by its ip address dimas General 7 11th September 2012 09:10
Errors on Build Your Own Debian/Ubuntu LAMP Server ngungo Installation/Configuration 5 10th March 2007 15:34
problem in: The Perfect Setup - Ubuntu 6.06 LTS Server PermaNoob HOWTO-Related Questions 6 15th January 2007 19:13
apt-get failure yap HOWTO-Related Questions 1 19th November 2006 22:33
log files, rotation and emailing them hairydog2 General 65 11th October 2006 13:18


All times are GMT +2. The time now is 04:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.