Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th March 2006, 21:36
linds linds is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Ubuntu - Samba Question

I am trying to work through the how to install samba on Ubuntu tutorial. I keep running into things and having to start over with a fresh install.

This time I cannot get Putty to recognize my ubuntu machine over the network. Last time it was a snap just entered 192.168.0.100 and I was able to log into my server. Unfortunalty I had partitioned my harddrive incorrectly and had to reinstall the whole thing.

Now I followed all the directions again and have come to the place where I want to log in from another computer but it seems I have something wrong. I checked /etc/network/interfaces file and the /etc/hosts and it seems like everything is correctly set up.

I don't know if anyone can help me isolate the problem or maybe I should just start over with a fresh install
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
samba domain controller - ubuntu eoij1 HOWTO-Related Questions 3 6th October 2006 14:35
Samba as a PDC HOWTO help jesterking HOWTO-Related Questions 2 23rd February 2006 19:45
SAMBA (Domaincontroller) Server For Small Workgroups With Ubuntu 5.10 Dagur Server Operation 15 16th February 2006 03:56
Is there a testing procedure for ISPConfig? deezone Installation/Configuration 14 22nd January 2006 19:41
Date stamp problem with samba file sharing cioscott HOWTO-Related Questions 0 11th January 2006 19:29


All times are GMT +2. The time now is 01:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.