Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Kernel Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th March 2009, 21:51
vasco2008 vasco2008 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default custom kernel xen-linux-system-2.6.26-1-xen-amd64

Hello everybody

I installed a xen system on my server, and it work fine (with
xen-linux-system-2.6.26-1-xen-amd64). But i need to recompile the kernel to
optimize some stuff. And the problem is I didn't found the source, because
when i do apt-get source xen-linux-system-2.6.26-1-xen-amd64, it downloads
the source of linux-2.6-2.6.26 without Xen. I try to download the source of
xen.org and apply the path of kernel.org to have 2.6.26 kernel source, but
this doesn't work.

Then my question is: how did you make this pakage
(xen-linux-system-2.6.26-1-xen-amd64), and how to get the source of it, to
compile a kernel in the debian way to make .deb file for deploying on
others server.

Please help me you are my last resort, I tryed everything but noting works.


Thanks for your Help.

Thomas Schneider
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st March 2009, 17:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

You can try to build a 2.6.27 Xen kernel as shown here: http://www.howtoforge.com/installing...tu-8.10-x86_64

I don't know if Debian's kernel source package has been patched with Xen.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
kernel xen

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ispconfig IE7 Xen aurelius Installation/Configuration 8 19th October 2008 10:46
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
WG311v2 almost working with Edgy (w/o ndiswrapper) need help with the rest caudata Server Operation 11 13th November 2006 20:02
Problems installing NForce4 sound drivers Wraithfire Installation/Configuration 21 16th April 2006 17:30
KErnel not showing all my memory Jorem Kernel Questions 8 13th April 2006 12:59


All times are GMT +2. The time now is 22:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.