Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th March 2009, 14:55
luposoft luposoft is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error 500 when try to open a php site

Hi, I have a ISPConfig 3 on a new Debinan 5.0 Lenny Server.
I have make the first site and upload in some phpfile (example a phpinfo.php).
If I try to open the .php file I receive Error 500.
Html file works fine.
In ISPConfig --> Web Domain -->PHP I have enabled FAST-CGI
Can somebody Help me?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ffmpeg Video support for ubuntu 7.10 [suphp-ispconfig] amaurib Installation/Configuration 13 16th February 2010 17:26
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 13:06
ispconfig php 5 errors itamarjp Installation/Configuration 8 25th April 2008 10:20
network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator" Check General 3 26th February 2008 14:22
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18


All times are GMT +2. The time now is 06:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.