Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th March 2009, 07:50
brwatters brwatters is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ntegrating eAccelerator Into PHP5 (CentOS 5.0) Failure

Trying to install eAccelerator on CentOS 5.2, After getting to installing

yum groupinstall 'Development Tools'

Apache will now not restart, give me the following error.

[Fri Mar 27 23:43:09 2009] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Fri Mar 27 23:43:09 2009] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Fri Mar 27 23:43:09 2009] [crit] (2)No such file or directory: Digest: error generating secret: No such file or directory

Not sure where to go from here ?

BRW
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th March 2009, 10:14
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

This is not a problem with the eaccelerator, it is a problem with your digest authentication.

You need to look at the digest authentication configuration and fix it.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th March 2009, 18:27
brwatters brwatters is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Topdog,

While I agree it may in fact not be an issue directly linked to eAccelerator it is directly linked to the Howto on installing eAccelerator as the problem does not exist prior to the start of the install .. As stated only after the install of "yum groupinstall 'Development Tools'"
does this become an issue, I do in fact know what the problem is however what I do not know and thus the reason for my posting is how to fix the issue brought on by this attempting install of eAccelerator.

Where to start and how to fix?

BRW
Reply With Quote
  #4  
Old 29th March 2009, 21:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

I don't understand how the installation of a few packages can cause an Apache error...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 29th March 2009, 21:36
brwatters brwatters is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Falko,

That makes two of us however in fact it does .. I have repeated it now five times.

BRW
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ffmpeg Video support for ubuntu 7.10 [suphp-ispconfig] amaurib Installation/Configuration 13 16th February 2010 17:26
Error To Harden PHP5 With Suhosin On CentOS 5.0 jegavelan Installation/Configuration 5 6th May 2009 10:57
Upgrade to php 5.2 in suse 10.1 gimhan90 Installation/Configuration 3 1st January 2009 20:32
CentOS 4.4 mysql5 php5 upgrade hoihtah Installation/Configuration 6 7th November 2006 16:46
eaccelerator installation - can't find php5-config tom Programming/Scripts 9 15th May 2006 15:36


All times are GMT +2. The time now is 05:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.