Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th March 2006, 14:28
Ovidiu Ovidiu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,259
Thanks: 76
Thanked 23 Times in 19 Posts
Default email sender is always from main domain...

I hsot severall domains on the server and now I noticed that for a particular domain (zice.ro) I only created 2 users, one is the admin the other one is a user. when the user sends an email I see username@mymaindomain instead of @zice.ro...

I am using squirrelmail for testing. I changed his emailaddress (sender info) to user@zice.ro inside squirrelmail but it keeps changing back...

why does it always revert back to user@web-designerz.de which is my main domain?

any clues? what more info would you need?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
email forwarding locally consumes all resources rdells General 20 1st May 2006 19:43
Recreate email Felipe General 3 13th December 2005 21:45
postfix related to: Undelivered Mail Returned to Sender Ovidiu Server Operation 5 25th November 2005 12:36
Email sent to domain being rejected Lil'Brudder Installation/Configuration 9 25th October 2005 11:17
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 15:58


All times are GMT +2. The time now is 17:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.