Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th March 2009, 14:56
webno webno is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 1 Post
Default ISPConfig3 and the lenny php5-cli bug

Just informing all that running ISPConfig (or any other application that uses php5-cli) might cause segmentation faults.

I'm running lenny inside xen with a compiled kernel from xensource 2.6.18.8-xen.

I'm getting random segmentation faults in my /var/log/ispconfig/cron.log.

Code:
/usr/local/ispconfig/server/server.sh: line 7: 22245 Segmentation fault      /usr/bin/php -q /usr/local/ispconfig/server/server.php
According to:

http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugreport.cgi?bug=493045

there is a bug somewhere hidden in php5-cli.The bugreport suggests recompiling php5 as a temporary solution.

I'm rather worried that the ispconfig installation script or other scripts ispconfig uses, might run into a segmentation fault without the script itself failing, which in turn might lead to all kinds of strange errors later on for people installing or using ispconfig3 on lenny.

Bart.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.