Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th March 2009, 13:23
londonman londonman is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Setting up a new server - Suse 11.1

Hi Guys
I am new to suse and embarking on a project to set up a working database server I have recently read the following tutorial at :- http://www.howtoforge.com/perfect-server-opensuse-11.1 - and found it very helpful

However i have come across an issues at page 3, at 7 DNS Server,
After running
chkconfig --add named
returns
# unknown

Any idea what i have done wrong?

Can you help please?

Server being setup is
PIII, 2 Ethernet Cards, Sound Card HDD,40GB sorry cannot find out at present what the system spec says is the full spec of the server.

I have Tried
/sbin/lspci
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connection dropped by IMAP server gublym Server Operation 5 23rd January 2009 09:47
cacti problem - graphs have huge gaps Chip Installation/Configuration 7 7th February 2008 23:24
Changing Server Setting Linocks Installation/Configuration 2 28th November 2007 22:34
setting up a antispam mail server - i have a few questions alexnz Installation/Configuration 1 21st November 2006 16:07
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01


All times are GMT +2. The time now is 07:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.