Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 4th March 2006, 17:02
brianetilley brianetilley is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 82
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default

Hi Falko,

Thank you very much for your help. Everything seems to be OK. I did not have to rebuild the sql database as everything was still there when I logged on to the system. I was surprised that I did not even have to reset the password...it recognized the password I originally set. Thanks again...

Brian
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
apt-get update command is not functioning. Hans Installation/Configuration 5 31st July 2006 16:18
left frame (Tools) broken after update Tommie Installation/Configuration 4 11th February 2006 00:02
Small question misterm Installation/Configuration 1 18th October 2005 13:07
Update from 2.0.7 to 2.0.8 brody Installation/Configuration 7 31st August 2005 16:37
DNS client update IP thru cron or other? domino Server Operation 5 18th August 2005 05:16


All times are GMT +2. The time now is 10:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.