Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th March 2009, 17:47
Funky D Funky D is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Spamsnake connection timeouts

Hi all,

This one has me stumped, and I'd like to be positive it's not on my end before taking it further. I've had the Spamsnake running successfully for about 8 months, but just two weeks ago a handful of people have been getting "connection timed out" errors when trying to send us email. This also happens when trying to telnet to our port 25. However, these people can access our web page on port 80 just fine.

I haven't made any configuration changes, and there is nothing showing up in either the firewall or spamsnake logs. I did turn off greylisting after the problem cropped up. It seems like an ISP problem, but the people are pretty spread out geographically. I've added the domains to the sender access list, but since these people aren't even showing in the logs, I don't think their email is making it that far. Is there anything in the spamsnake that could reject on port 25 without any log notification? Can you guys think of anything else I can do to troubleshoot on my end?

Thanks for any advice!

Paul
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Invision mryoda Installation/Configuration 5 12th February 2009 15:35
Mail Question: installed smf forum on centos perfect server setup with ispconfig happz Installation/Configuration 7 22nd August 2008 13:15
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
debian etch courier pop3 issue docean Installation/Configuration 6 20th March 2008 15:38
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30


All times are GMT +2. The time now is 13:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.