Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd March 2006, 04:28
teleriddler teleriddler is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Web-FTP Login, sits and then logs out of ISPConfig w/ errors

OK,

So I am only experiencing this on one of my domains. The admin account tries to login via the Web-FTP application and the 3 logos start to show up then the page hangs and spits out a bunch of error messages that are immediately erased and I am sent to the login page for ISPConfig. This is strange behavior and I cannot find a log file anywhere on the system that displays the errors I am experiencing. How do I know, I have done a "tail -f" on each log file I can find and replicate the error and nothing new shows up an any of the logs I have tailed. This only happens for 1 site as the 5 other sites I host can login completely fine to the Web-FTP application in ISPConfig.

Any ideas???


TeleRiddler
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.