Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd March 2006, 17:48
garfabian garfabian is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail using postfix receive but cannot send

Hello
First time user of ISPConfig and loving it, I have two problems

(1) when users are created their emails are set in the format of user@www.domain.com how can I set this up so that when users are created their emails are user@domain.com?
(2)if I sent out an email from user@www.domain.com to let say user@msn.com it never reaches but if I sent an email from user@msn.com to user@www.domain.com I then reply to it then user@msn.com can see it.


Can anyone please let me know what is it that I'm doing wrong.
I have a fedora 4 perfect setup running postfix and maildir enable.
Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
Perfect Setup Suse 10 can send but not receive mail Grizzly HOWTO-Related Questions 33 6th March 2006 23:14
Send mail but don't receive domenico Installation/Configuration 9 27th January 2006 11:16
Postfix mail is held in queue indefinitely... squallbsr Server Operation 9 15th January 2006 19:13
postfix starts and stops why lhatle Installation/Configuration 2 21st December 2005 15:20


All times are GMT +2. The time now is 06:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.