Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st March 2006, 12:28
bokko bokko is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem installing on CentOS 4.2

Moved to ISPconfig forum...

Last edited by bokko; 1st March 2006 at 14:49.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
error while installing..... securitywonks Installation/Configuration 1 23rd December 2005 13:07
problem installing apt on fc4 using rpm chipw Installation/Configuration 4 8th December 2005 20:04
MySQL installing problem n!x Server Operation 7 24th November 2005 10:44
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 17:37


All times are GMT +2. The time now is 08:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.