Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st February 2009, 23:34
FstrthnU FstrthnU is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OpenOffice.org 3.0 on Ubuntu 8.0.4

I don't get the *.deb step of the installation. I changed the values to the proper ones for the new Openoffice.org 3.0.1 installation, but i get an error when i get to the sudo dpkg -i *.deb. What do I do?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd February 2009, 20:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,727 Times in 2,565 Posts
 
Default

What's the exact error message?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail doesn't end up i Spam folder marra87 Server Operation 7 14th January 2009 23:43
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 02:01
About installing ddclient satimis Server Operation 32 21st December 2006 03:51
Log for Debugging jwan Installation/Configuration 5 27th October 2006 14:34
Xen 3.0, Ubuntu 5.10, and Windows 2003 Server Jcorrea920 HOWTO-Related Questions 3 4th May 2006 11:26


All times are GMT +2. The time now is 05:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.