Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th February 2009, 20:18
stanlee stanlee is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 4
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 3.0.0.9 rc2 install problem on debian 5

Okay, did install of ispconfig on fresh debian lenny.

I followed the debian 5 instructions included with ispconfig, ommiting the mydns compilation/installation (i dont need dns).

ISPconfig control panel appears to be working fine, but heres my problem:

1) when I add a domain, with auto www subdomain, it doesnt create any vhosts that I can see anywhere in /etc/apache2/.

Also, I dont have any /var/client* directories at all.

2) when I create an ftp user all goes well, except when I log in with it I get password rejected.

I looked in /var/log/ispconfig/ but couldnt see anything relevant.

Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual users... Ubuntu 8.04 spaceuser HOWTO-Related Questions 12 19th June 2008 09:04
Debian Etch - Automatix2 fails install Codecs ensens HOWTO-Related Questions 2 18th February 2008 19:22
How To Install MySQL 4.1 And PHP4 On Debian Etch Problem djc_2008 HOWTO-Related Questions 1 13th February 2008 19:04
Problem installing OpenVZ with Debian Etch (2) pjdevries HOWTO-Related Questions 12 2nd March 2007 16:34
New Debian Install latcarf Installation/Configuration 4 12th February 2007 23:32


All times are GMT +2. The time now is 00:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.