Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th February 2009, 18:25
mss mss is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Installing kvm /intrepid with hw support i386

Hello

I am a newbie to kvm and have followed your post to install kvm (at http://www.howtoforge.com/virtualiza...on-ubuntu-8.10 ) and built a vm. It was very useful. I am doing it over ubuntu 8.10 desktop.

Now that I am past that stage, I wanted to actually use the vm.

When I do
$ putty vm1
I am getting an error "No route to host"

And when I use virt-viewer
$ sudo virt-viewer -c qemu+ssh:///system
I get the error "unable to find vnc graphics for vm1"

What could be the problem?

Apreciate any help
Tx
MSS
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
8.10, error, intrepid, kvm, ubuntu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation -- pcre_exec.c:403: internal compiler error: Segmentation fault zerman Installation/Configuration 2 23rd September 2008 23:58
Update php shajazzi Server Operation 6 6th April 2008 18:20
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 00:30
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! micko_escalade Installation/Configuration 35 30th March 2007 11:31
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 10:29


All times are GMT +2. The time now is 13:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.