Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th February 2009, 06:38
Paladinemishakal Paladinemishakal is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Unhappy Awstats config problem

Hi All,

I am having some problem with configuring awstats on Debian sarge and Apache2. I have multiple vhosts configured in Apache2 and I have also install awstats to enable log statistics for each site. Due to a request by a user, I have to enable basic authentication for one of the awstats config.

Location of awstats.pl : /var/www/awstats/cgi-bin
Location of awstats apache config : /etc/apache2/sites-enabled/awstats

I put this config into the apache config for awstats:
ScriptAlias /cgi-bin/ /srv/www/awstats/cgi-bin/
<Directory "/srv/www/awstats/cgi-bin">
#AllowOverride None
AllowOverride AuthConfig
Options ExecCGI -MultiViews +SymLinksIfOwnerMatch
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>

I created .htaccess and .htpasswd in /var/www/awstats/cgi-bin
--------Content of .htpasswd----------------------
AuthUserFile /var/www/awstats/cgi-bin/.htpasswd
AuthGroupFile /dev/null
AuthName "XXX Awstats"
AuthType Basic
#require user stats
Require valid-user
---------------------------------------------------

Site A: http://awstats.xxx.com/awstats/awsta...config=abc.com
Site B: http://awstats.xxx.com/awstats/awsta...config=def.com

I have created a separate data directory for each awstats config:
1. DirData="/var/www/awstats/cgi-bin/abc.com"
2. DirData="/var/www/awstats/cgi-bin/def.com"

When I access my awstats site for each config, I get a password prompt. What I want to do is to just setup Site A with a password prompt and not Site B. How can i do this?

Thanks & Regards.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Perl problem when installing awstats on CentOS 5.2 dealspiggy Installation/Configuration 11 25th February 2009 19:39
Spamsnake - Problem with spamassassin, FuzzyOcr and MySQL debuguser HOWTO-Related Questions 6 16th September 2008 19:37
Problem with setting up awstats on Lighttpd dealspiggy Installation/Configuration 1 14th September 2008 19:01
Vhost Config Problem Dy0nisus Installation/Configuration 2 4th September 2007 15:29
Help - problem after config subversion satimis Server Operation 10 13th November 2006 16:59


All times are GMT +2. The time now is 00:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.