Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th February 2009, 16:06
marm26 marm26 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nameserver Problem

Hi guys.

I am trying to add a new domain on my server. I want it to have its own nameserver ns.mydomain.com

I followed the steps outlined here:
http://www.howtoforge.com/ispconfig_dns_godaddy

However I can't get my newly set up nameserver to resolve the domain correctly.

dig @ns1.mydomain.com any mydomain.com

never returns this line:
mydomain.com. 86400 IN SOA ns1.mydomain.com. hostmaster.mydomain.com. 2006060705 28800 7200 604800 86400

So I guess the domain is not properly resolved by my nameserver.

I have read somewhere that ISPConfig only allows two nameservers. Well I got another domain on an add on ip using its own nameservers. Might this be causing the problem?

Any help with this is greatly appreciated.

Thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
saslauthd problem: bind: Address already in use fitti70 Server Operation 4 14th May 2007 21:51
BIND problem rvarkevisser Installation/Configuration 1 23rd April 2007 17:37
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 14:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.