Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th February 2009, 21:26
pg001 pg001 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 67
Thanks: 8
Thanked 2 Times in 1 Post
Default vmware server 2 won't start

I followed The Perfect Desktop - Ubuntu 8.10 (Intrepid Ibex) howto, everything went smooth, exept for the vmware, I'm getting a "503 Service Unavailable" when I try to open it on my browser.

When I did this, I got these results:


Code:
~$ /etc/init.d/vmware start
Starting VMware services:
   Virtual machine monitor                                            failed
   Virtual machine communication interface                             done
   Virtual ethernet                                                   failed
   Bridged networking on /dev/vmnet0                                   done
   Host-only networking on /dev/vmnet1 (background)                    done
   DHCP server on /dev/vmnet1                                         failed
   Host-only networking on /dev/vmnet8 (background)                    done
   DHCP server on /dev/vmnet8                                         failed
   NAT service on /dev/vmnet8                                         failed
touch: cannot touch `/etc/vmware/not_configured': Permission denied
chmod: cannot access `/etc/vmware/not_configured': No such file or directory
/etc/init.d/vmware: line 616: /etc/vmware/locations: Permission denied
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Apache LoadBalanced, Ldirector. eterzella HOWTO-Related Questions 6 7th February 2009 15:43
Connection dropped by IMAP server gublym Server Operation 5 23rd January 2009 09:47
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 16:11


All times are GMT +2. The time now is 12:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.