Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th February 2009, 21:31
Mentor Mentor is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 41
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3.0: Multiple Server Installation

Hi:

I am trying to figure something out - I have installed ISPConfig 3.0 on a server in my environment and have attempted to join another server to the primary system without much success thus far.

When I installed ISPConfig 3.0 on the second server I selected Expert mode and went through the process of configuring the host name, MySQL, etc. I chose [y]es when asked if this server shall join an existing ISPConfig multiserver setup. And then went on with the installation. At no point did it ask what the FQDN or IP address of the master system was - I don't know if one is supposed to fill in that sort of info during the installation.

Anyway, once the installation was complete, I went to the primary server and joined the new server to it under the System menu. The problem is however, that when I try to monitor the new server it returns nothing - it tells me that there is no data and to try again later.

So I guess that something must be wrong. If someone could help I would be really grateful, thank you.


Kind regards,

Mentor
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
installation, ispconfig 3.0, multiserver

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
ISPconfig 3.0 Server Mgmt Mentor General 3 6th April 2009 13:02
ispconfig 3 joining frontend Snowman General 1 28th June 2008 18:28
CentOS 5.1 - ISPConfig Installation completed but init.d/ispconfig_server not found?? tozden Installation/Configuration 1 15th May 2008 11:21


All times are GMT +2. The time now is 02:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.