Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd February 2009, 07:14
Heeter Heeter is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 238
Thanks: 25
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default openbravo installer won't start.

Hi all,

I am using perfect setup for OpenbravoERP/Ubuntu8.10.

I have changed directory to /tmp/, and I have downloaded the openbravo from sourceforge.

I entered this after:
Code:
root@server2:/tmp# chmod +x OpenbravoERP_2.40-linux-installer.bin
root@server2:/tmp# ./OpenbravoERP_2.40-linux-installer.bin
But the installer won't start.

Any other ideas?

Thanks

Heeter
________
Iolite reviews

Last edited by Heeter; 7th March 2011 at 20:08.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monit & Munin SamTzu HOWTO-Related Questions 2 23rd September 2014 23:20
Monit on Debian Hans Tips/Tricks/Mods 2 6th October 2008 14:53
packet loss Chad Server Operation 2 12th June 2008 15:13
"Too many open files in system" problems Berry Installation/Configuration 3 10th November 2007 22:58
dns server error Hellbound General 7 2nd August 2007 10:18


All times are GMT +2. The time now is 10:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.