Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd January 2009, 19:50
netnerd netnerd is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Content Mismatch after Upgrade to PHP 5.2.6

My installation has been working great for quite some time until I upgraded to PHP 5.2.6. Now the script just outputs non printable charecters like ���������������������

Everything works fine when I switch the PHP DSO back to PHP4.

Has anyone else seen this or fixed this problem ?

OS: RHEL 4 ES
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th January 2009, 13:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Did you see any errors in Apache's error log when this happened?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 27th January 2009, 20:20
netnerd netnerd is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, unfortunately there is nothing in the error_log. Strangely enough there is nothing in the access_log either. I verified my setup by loading phpinfo() from a file called index2.php placed right next to the mydnsconfig index.php with the same permissions. Phpinfo displayed properly so I am certain it is something related to the source.

I have other popular PHP packages installed to like postfixadmin and sugarcrm.

One thing I notice, ob_start is passing some kind of reference to gzip and I see in my setup gzip compression is being handled my mod_deflate. I wonder if there is some incompatibility here ?


httpd -v
Server version: Apache/2.0.52
Server built: Aug 2 2006 05:21:10

php -v output:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php5/lib/php/extensions/current/curl.so' - libcurl.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
PHP 5.2.6 with Suhosin-Patch 0.9.6.2 (cli) (built: Jun 19 2008 00:26:54)
Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
Reply With Quote
  #4  
Old 28th January 2009, 18:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by netnerd View Post
php -v output:
PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php5/lib/php/extensions/current/curl.so' - libcurl.so.4: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
PHP 5.2.6 with Suhosin-Patch 0.9.6.2 (cli) (built: Jun 19 2008 00:26:54)
Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
Can you disable curl in your PHP configuration and restart Apache?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 28th January 2009, 23:27
netnerd netnerd is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up Content Mismatch after Upgrade to PHP 5.2.6 (SOLVED!!)

Well it wasn't the curl module but one of the others I had loaded. My host allows me to add and remove just about every known php addon module through a nifty control panel and I had turned every single one on. After reading the last reply to my post from Falko I removed everything but the minimum to allow Mydns to work. Now everything works great.

Tnx Falko
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ffmpeg Video support for ubuntu 7.10 [suphp-ispconfig] amaurib Installation/Configuration 13 16th February 2010 17:26
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 13:06
ispconfig php 5 errors itamarjp Installation/Configuration 8 25th April 2008 10:20
network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator" Check General 3 26th February 2008 14:22
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18


All times are GMT +2. The time now is 16:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.