Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th February 2006, 21:38
Kieran Kieran is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with receiving mail

Hi Chaps,

Hope you can be of help? I've recently installed ISPConfig and all seems to be going well i have set a site up and it is working, I have also set 2 users up to try out the mail. Problem is with both outlook express using web1_kie as username and webmail (kieran@nmcl.ath.cx as username) it wont let me log in. Outlook express gives a "user name rejected" error and webmail gives "You cannot login with the username and password entered" i am getting the password right, im just lost, searched for a while but thought it was time to ask.

TIA

Kieran
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 09:27
Not Receiving MAil! nformosa Installation/Configuration 8 2nd January 2006 12:07
Problem receiving mail CorrosionX General 4 15th November 2005 22:49
Mail problems - Loop & Relay yap Installation/Configuration 6 12th November 2005 22:40
Mailserver not receiving mail Unsaferanger Installation/Configuration 3 26th August 2005 09:59


All times are GMT +2. The time now is 07:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.