Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd February 2006, 19:38
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Default ISPConfig Language support!

Hi there, when trying to install Joomla all items on spanish seems weird!!

I was looking for language support on ISPConfig but I found nothing!!!

I dump joomla files and went to site and everything looks odd!!!! so I remove files a copy them again, and unzip files on /home/www/www.asesoriasit.net/web and then from browser all look bad and words with ASCII symbols!!!

What can be??
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot access ispconfig site Nu2Linux Installation/Configuration 13 3rd January 2009 15:29
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 10:29
42goISP vs. ISPConfig nveid General 1 16th January 2006 09:07
Installing on a x86_64 based system? hkaiser Installation/Configuration 23 20th August 2005 20:51


All times are GMT +2. The time now is 15:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.