Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd August 2005, 19:52
thebigfing thebigfing is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default E-mail send and recieve problem

I have installed ISPConfig on my server and add a website to it. Also have I add a e-mail address to that website. Now I have try to send a e-mail from my e-mail address (of my internet provider) to my new e-mail address from the website. Then I get the following error:

Recipient address rejected: Relay access denied

I have read the ather posts about this topic but they don't answer my question.

I have open my the ports in my firewall and router that Postfix nead.

When I enter:

Code:
ehlo localhost
in telnet I get the following result:

Code:
250-server1.xxxxx.com
250-PIPELINING
250-SIZE 10240000
250-VRFY
250-ETRN
250-STARTTLS
250-AUTH LOGIN PLAIN
250-AUTH=LOGIN PLAIN
250 8BITMIME
and I compleetly follow this tutorial:

http://www.howtoforge.com/perfect_setup_fedora_core_4

so I realy don't now what is wrong.

The Big Fing
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
not recieving mail arcejorge General 3 26th July 2005 03:40


All times are GMT +2. The time now is 04:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.