#1  
Old 5th January 2009, 16:01
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 556
Thanks: 20
Thanked 8 Times in 7 Posts
Question Problem of DNS

Hello with all, is happy new year

When I to create a domain with ISP3, I n' in Bind repertory, is this is nothing normal?

MM
__________________
ISPConfig, the panel fantastic , http://www.ispconfig.be/forums/
http://www.ispconfig.be/
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th January 2009, 17:11
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,398
Thanks: 833
Thanked 5,492 Times in 4,323 Posts
Default

ISPConfig 3 does not support bind.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th January 2009, 19:27
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 556
Thanks: 20
Thanked 8 Times in 7 Posts
Question Mydns of DNS

Good evening Till, if I include/understand well, c' is mydns, which manages the DNS, if I include/understand the system well, but, I has just made the test on one dedicate…. , is the domain to add does not point, Adresse untraceable, damage for my test, except if you say to me how I must make so that functions, thank you for your assistance

MM
__________________
ISPConfig, the panel fantastic , http://www.ispconfig.be/forums/
http://www.ispconfig.be/
Reply With Quote
  #4  
Old 6th January 2009, 09:22
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,398
Thanks: 833
Thanked 5,492 Times in 4,323 Posts
Default

Quote:
c' is mydns, which manages the DNS
Yes. MyDNS and not Bind. Bind is a different software!

Quote:
Adresse untraceable, damage for my test, except if you say to me how I must make so that functions, thank you for your assistance
Enter domain name, ip, email and nameservers in the dns wizard and click on create dns record.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 6th January 2009, 12:44
misterm misterm is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 556
Thanks: 20
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Question Till, that function

Till, that function, I not known pause that, it is necessary to add with (SOA), but it m' always indicate qu' it there with a concern with the email, it m' indicate an error of Email, Till, when you add a domain, before on version 2, all this to program at the same time, maintaining more, is this possible for the final version, to arrange the concern when a domain is added, thank you for your assistance

MM
__________________
ISPConfig, the panel fantastic , http://www.ispconfig.be/forums/
http://www.ispconfig.be/
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Might be a dns problem ??? radiox Installation/Configuration 2 2nd September 2007 23:04
DNS problem mrmagoo Installation/Configuration 1 1st September 2007 07:59
DNS Problem with mailserver pesja Installation/Configuration 5 14th July 2006 14:42
Postfix / DNS Problem sonoffett Installation/Configuration 14 27th May 2006 13:36
DNS issue and user's alias problem rosa hsiao General 3 2nd November 2005 10:03


All times are GMT +2. The time now is 12:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.