#1  
Old 6th January 2009, 02:17
tnaspeed tnaspeed is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default General site linking

I have 4 domains example 123.com 123.net 123.info 123.biz. The .info is located in a folder called web10. I want the other three to point to that folder instead of the own folders webx weby..... I used webmin and made changes to the virtual host folder in apache2 to point to the web10 folder, but it keeps changing them back to there orginal folders.

Any Ideas to have 123.net 123.com to point to that folder.

FYI i have tried co domains and i alway get shared ip on all with and with out the www.

Also the .biz will not work in isp any reason?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th January 2009, 10:04
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 152 Times in 149 Posts
 
Default

Am not sure if you are using ispconfig (in which case you are posting in the wrong forum) but if you are using webmin/virtualmin then all you need to is create the first site then create the other domains as aliases of the first site in which case they will share the same document root.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 16:07
I just need one website...... showe1966 Installation/Configuration 21 19th September 2007 23:20
ISPConfig stop working after i add a new site xTiNcTion Installation/Configuration 4 5th January 2007 23:55
Static Web Site Configurations christopher Installation/Configuration 8 18th November 2006 14:43
New site problem cybereatl Installation/Configuration 3 11th November 2006 16:22


All times are GMT +2. The time now is 14:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.