Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th February 2006, 03:45
Dee Dee is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Request: Support "Active" for records

A request: Please add support for the "active" column in the mydns.rr table. I would like to be able to use this optional MyDNS feature via the MyDNSConfig interface.

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th February 2006, 10:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

It's available only for the soa table...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 20th February 2006, 09:07
Dee Dee is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

According to the MyDNS reference manual the "active" column is supported in both the soa and rr tables. I would love to see this functionality for the rr table reflected in MyDNSConfig.

Cheers!
Reply With Quote
  #4  
Old 20th February 2006, 15:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Maybe this column was introduced with the new MyDNS 1.1?
I'll put it on my To-Do list.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! micko_escalade Installation/Configuration 35 30th March 2007 11:31
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 10:29
Powerdns Support jcid Feature Requests 0 20th August 2005 21:49
Installing on a x86_64 based system? hkaiser Installation/Configuration 23 20th August 2005 20:51


All times are GMT +2. The time now is 04:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.