Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #31  
Old 4th December 2008, 06:55
dayjahone dayjahone is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 421
Thanks: 31
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't understand this, but I did a fresh install (for multiple reasons), uploaded the test file and it didn't work. I changed the remoting access user's password to something without numbers or any fancy stuff and it worked fine.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
autosignup remoting framework howto detailed kextra1 Tips/Tricks/Mods 21 1st March 2012 07:59
Remoting Framework / xml instalation issue gauthier Installation/Configuration 7 9th October 2007 11:06
Adding a Web Remoting Framework bigger_travis General 1 13th July 2007 21:26
Remoting framework still show black block under tools mxc Installation/Configuration 2 26th February 2007 08:13
Remoting Framework mlz General 9 18th January 2007 23:52


All times are GMT +2. The time now is 08:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.