Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 1st December 2008, 20:43
make-fun make-fun is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 92
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

@id10T
What Version are you running, please? I'm wondering where you found this line of code:
Code:
'./configure' '--with-apxs=/root/ispconfig/httpd/bin/apxs' '--enable-track-vars' '--enable-sockets' '--enable-mbstring=all' '--with-config-file-path=/root/ispconfig/php' '--enable-ftp' '--prefix=/root/ispconfig/php' '--with-openssl=/root/ispconfig/openssl' '--with-mysql=/usr' '--disable-libxml' '--disable-dom' '--disable-xml' '--disable-xmlreader' '--disable-xmlwriter' '--disable-simplexml' '--without-pear' '--with-mcrypt=/root/ispconfig/libmcrypt'
As I can not find this at all…

Cheers
Reply With Quote
Sponsored Links
  #42  
Old 2nd December 2008, 03:22
make-fun make-fun is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 92
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Default

Ok, figured the switch is only there to check whether the "libxml2 stuff" is installed and in case it isn't it'll use the string "WITH_XML="--disable-libxml …"
In my case I uninstalled the libxml2-dev and then reinstalled it again with
Code:
apt-get install libxml2-dev
and for the sake of it, a reboot on top. After this I reinstalled ISPConf 2.2.27 out of the box — no mods anywhere! — and finally got the "libXML support active" showing in the
Code:
phpinfo();
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig virtual web pages not working mike_phi Installation/Configuration 8 7th May 2008 16:51
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
openSuse10.2, ISPConfig, no PHP latcarf Installation/Configuration 22 25th February 2007 14:26
Power failiure Wwamphyri General 6 24th February 2007 21:21
Transferring Hard Drive to new System latcarf Installation/Configuration 26 20th February 2007 18:51


All times are GMT +2. The time now is 17:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.