Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th February 2006, 05:50
mzo mzo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Question Statistic not working

Hi Guys

I'm having problem with my web statistic. After see your previous solution in the thread i type :

#grep -i cron /var/log/messages

and the output as below :

Feb 18 12:01:01 server crond(pam_unix)[5084]: session opened for user root by (uid=0)
Feb 18 12:01:02 server crond(pam_unix)[5084]: session closed for user root
[root@server log]#

Any idea on how to solve this problem? Your help is very needed. Tq.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTTPS not working palkat Installation/Configuration 13 14th May 2007 17:19
Webconfig at port 81 not working anymore maxx Installation/Configuration 6 23rd October 2006 10:23
Sending mails to remote domains is not working. nandhu HOWTO-Related Questions 17 20th February 2006 20:27
UebiMiau stopped working after Apache reinstall shajazzi Installation/Configuration 6 18th February 2006 19:42
Internet/lan-only lan working Nejko Installation/Configuration 39 19th January 2006 15:32


All times are GMT +2. The time now is 11:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.