Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29th November 2008, 05:58
k.ramesh47@gmail.com k.ramesh47@gmail.com is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with http.so file in modules folder

Hi All,

I have CentOS 5.2 version installed in my server. Pear, PHP5, and pecl all seems to have installed well. But when I type " php -v " command in putty or SSH, I am facing a problem such as :

PHP Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/lib/php/modules/http.so' - /usr/lib/php/modules/http.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

PHP 5.2.6 (cli) (built: May 2 2008 16:06:40)
Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies with the ionCube PHP Loader v3.1.29, Copyright (c) 2002-2007, by ionCube Ltd.
.

Please help me to resolve this problem ASAP.

Last edited by k.ramesh47@gmail.com; 29th November 2008 at 07:01.
Sponsored Links
  #2  
Old 29th November 2008, 09:04
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 261
Thanked 147 Times in 128 Posts
 
Default

Please do not double post!

Thank you.

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=29067
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wierd file and folder permission problem. Code5 Installation/Configuration 3 24th July 2008 09:45
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 11:40
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
site - databases trueshanti Installation/Configuration 20 26th May 2006 01:28
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 16:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.