Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th February 2006, 19:41
shajazzi shajazzi is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 125
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default UebiMiau stopped working after Apache reinstall

I set up suse 9.3 and ispconfig. Everything was working fine untill my server name kept changing to www from server 1.
By mistake i change something in YAST/HTTP Server and lost Apache settings and couldn`t get it running again.(This area in the server seems to be very vunerable next time I`ll sit on my hands.)
I removed apache completely then reinstalled it again.Then i found Ispconfig not working properly so instead of fixing it i reinstalled.
Now all is OK apart from UebiMiau webmail.
I can send to external email address but cannot receive from internal or external mail
addresses

This is in mail error log:

Feb 17 18:09:08 server1 postfix/smtpd[9215]: connect from localhost[127.0.0.1]
Feb 17 18:09:08 server1 postfix/smtpd[9215]: BA40A3E127: client=localhost[127.0.0.1]
Feb 17 18:09:08 server1 postfix/cleanup[9218]: BA40A3E127: message-id=<20060217180908.BA40A3E127@server1.example.com>
Feb 17 18:09:08 server1 postfix/qmgr[8574]: BA40A3E127: from=<admin@englandshirt.com>, size=733, nrcpt=1 (queue active)
Feb 17 18:09:08 server1 postfix/smtpd[9215]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
Feb 17 18:09:08 server1 pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:09:08 server1 pop3d: LOGIN, user=web1_steve, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:09:09 server1 pop3d: LOGOUT, user=web1_steve, ip=[::ffff:127.0.0.1], top=0, retr=0, time=1
Feb 17 18:09:09 server1 postfix/smtp[9220]: BA40A3E127: to=<web4_dave@server1.example.com>, orig_to=<admin@chace-catering.co.uk>, relay=none, delay=1, status=bounced (Host or domain name not found. Name service error for name=server1.example.com type=AAAA: Host not found)
Feb 17 18:09:09 server1 postfix/cleanup[9218]: 1E6C35416D: message-id=<20060217180909.1E6C35416D@server1.example.com>
Feb 17 18:09:09 server1 postfix/qmgr[8574]: 1E6C35416D: from=<>, size=2768, nrcpt=1 (queue active)
Feb 17 18:09:09 server1 postfix/qmgr[8574]: BA40A3E127: removed
Feb 17 18:09:09 server1 postfix/smtp[9220]: 1E6C35416D: to=<web1_steve@server1.example.com>, orig_to=<admin@englandshirt.com>, relay=none, delay=0, status=bounced (Host or domain name not found. Name service error for name=server1.example.com type=AAAA: Host not found)
Feb 17 18:09:09 server1 postfix/qmgr[8574]: 1E6C35416D: removed
Feb 17 18:15:06 server1 pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:15:06 server1 pop3d: LOGIN, user=web4_dave, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:15:06 server1 pop3d: LOGOUT, user=web4_dave, ip=[::ffff:127.0.0.1], top=0, retr=0, time=0
Feb 17 18:19:11 server1 pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:19:11 server1 pop3d: LOGIN, user=web1_steve, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:19:11 server1 pop3d: LOGOUT, user=web1_steve, ip=[::ffff:127.0.0.1], top=0, retr=0, time=0
Feb 17 18:25:06 server1 pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:25:06 server1 pop3d: LOGIN, user=web4_dave, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:25:06 server1 pop3d: LOGOUT, user=web4_dave, ip=[::ffff:127.0.0.1], top=0, retr=0, time=0
Feb 17 18:29:11 server1 pop3d: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:29:11 server1 pop3d: LOGIN, user=web1_steve, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Feb 17 18:29:11 server1 pop3d: LOGOUT, user=web1_steve, ip=[::ffff:127.0.0.1], top=0, retr=0, time=0

In dnsreport I get this:

WARNING: One or more of your mailservers is claiming to be a host other than what it really is (the SMTP greeting should be a 3-digit code, followed by a space or a dash, then the host name). This probably won't cause any harm, but is a technical violation of RFC821 4.3 (and RFC2821 4.3.1). Note that the hostname given in the SMTP greeting should have an A record pointing back to the same server.

mail.englandshirt.com claims to be non-existent host server1.example.com:
220 server1.example.com ESMTP Postfix

shajazzi
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apears like Apache not working web-worlds Installation/Configuration 13 23rd January 2006 17:01
PHP/MySQL/Apache2/ISPConfig configuration issues? senzapaura General 21 25th December 2005 14:01
Apache 1.3 Support SleeperZ General 3 9th November 2005 11:10
Web pages just stopped working ! skeeta Installation/Configuration 1 28th August 2005 19:30
Web pages just stopped working ! skeeta Installation/Configuration 1 28th August 2005 19:17


All times are GMT +2. The time now is 17:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.