Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th November 2008, 16:36
Spaetzle Spaetzle is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 56
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default setting www in DNS Manager

Hi


I have a little problem wit setting up some entries with DNS manager.
Maybe somebody has an idea what is going worng here.

First for the situation:
I have a customer who wants to use apples mobileMe Service.
For this some name server entries have to be changed.
An CNAME entry for www pointing to web.me.com should be created.
As in the domain already an A record for www is existing i deleted this first and cleard the trash bin.
Then I tried setting up a CNAME entry with host=www and target web.me.com.
For this I get an error message: Für diesen Host existiert schon ein A-Record in dieser Zone. (For this host an A-Record is already existing).
I rechecked the trash bin already and searched the files in /etc/bind/ for this entry but could not find one.
If I check the nameserver with dig for www I get an correct answer for an existing entry.

Any hint on that? Another problem is that I can not recreate the A-record for www either.

In hope of help ...
Bernd
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mailscanner+header_checks not work wizard Server Operation 2 24th October 2008 16:48
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 19:51
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
Problem recieving mail webstergd Installation/Configuration 19 16th December 2005 12:08


All times are GMT +2. The time now is 14:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.