#1  
Old 24th November 2008, 01:44
dayjahone dayjahone is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 431
Thanks: 31
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default User Login

I installed ISPConfig with Remoting Framework, which I use to add users to a website. The problem is, I can't seem to login with those users. "Mailuser Login" is enabled. I tried using the username (user (no prefix)) and email address (user@domain.com). Any ideas? Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th November 2008, 18:49
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,736
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
Default

Please enable the mailuser login in the settings of the website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th November 2008, 22:06
dayjahone dayjahone is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 431
Thanks: 31
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

"Mailuser Login" is checked in the website's settings.
Reply With Quote
  #4  
Old 25th November 2008, 12:08
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,736
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
Default

1) Do the mailusers work when you use e.g. a pop3 client or a webmail application?
2) Which errors appear in the mail log file when you try to login to the ispconfig mail user login (the mailuser login uses a pop3 login to verify the password of the users).
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 25th November 2008, 16:16
dayjahone dayjahone is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 431
Thanks: 31
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Webmail seems to work fine and using a mail client works fine. Where is the mail log?
Reply With Quote
  #6  
Old 25th November 2008, 18:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

It's in the /var/log directory.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 25th November 2008, 22:02
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 526
Thanks: 10
Thanked 172 Times in 77 Posts
 
Default

do you use the right url https://www.domain.tld:81/mailuser ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Anything I can do against illegal login-requests? schmidtedv Installation/Configuration 17 7th November 2008 10:25
Ruby / FastCGI Problem Chad Server Operation 1 8th March 2008 21:38
log files cruz Technical 3 15th May 2007 15:35


All times are GMT +2. The time now is 23:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.