Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd November 2008, 13:41
hhhhhh hhhhhh is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 36
Thanks: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default It works! Apache2 page show when I put my domain without www.

Hello!

I have a little issue in my server configuration.

When I write in address bar www.domain.com the website appear correctly, but if I write only domain.com without www. the It Works! apache page is loaded.

It is happening in all domains of the server.

I have ubuntu hardy heron, apache2 and any panel (all with sites enabled, available, etc.)

Anybody know why it is happening?

Thank you very much!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Accessing default page with Apache2 Sp4ceDust Server Operation 5 30th September 2007 19:54
Mail works for only one domain kalikoder General 12 14th February 2007 11:54
Same host 'www' at (n) domain at the same ip doesn't work OdinsChrist Installation/Configuration 2 16th November 2006 19:44
PHP on Apache2 no longer works after ISPconfig azorman Installation/Configuration 6 23rd July 2006 22:06
Have to manually add virtual server without WWW? lipp9000 Installation/Configuration 8 21st July 2006 15:54


All times are GMT +2. The time now is 04:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.